KIHELYEZETT TANFOLYAM – EXCEL OKTATÁS VÁLLALATOK RÉSZÉRE

Kihelyezett tanfolyam, ahol valódi gyakorlati Excel tudást szerezhetnek munkatársaid. Vállalati Excel tanfolyamainkon olyan ismereteket szereznek a résztvevők, amiket már másnaptól be is tudnak építeni munkájukba.

Miben tudod nálunk fejleszteni munkatársaidat?

Minden képzésünk testre szabható. A tematika kialakításakor figyelembe vesszük a résztvevők jelenlegi tudásszintjét és azt, hogy mire van igazán szükségük a munkájuk során. Mindennél fontosabbnak tartjuk, hogy valóban használható tudást szerezzenek munkatársaid.

Partnereink

Az alábbi vállalatok munkatársai már részt vettek valamelyik Excel tanfolyamunkon. Sokan azóta már visszatérő ügyfeleink és rendszeresen képzik kollégáikat. Ha szeretnéd, hogy a te munkatársaid is magabiztosan kezeljék az Excelt, kérd ajánlatunkat!

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam referenciák

Kihelyezett tanfolyam szolgáltatásunk jellemzői

Képzeld el, hogy egyik munkatársad 20 perc alatt összerakja azt a kimutatást, aminek az elkészítésével eddig 2 napot töltött el havonta. A túlórák száma drasztikusan csökken, miközben az adatok egyre pontosabbak. Ez csak néhány eredmény, amit az elmúlt évben elértünk a tiedhez hasonló vállalkozásoknál. Bízd ránk munkatársaid Excel képzését!

Kérd kötelezettségmentes ajánlatunkat munkatársaid Excel képzésére!

Miért érdemes ajánlatot kérned tőlünk?

Elég nagyok és szervezettek vagyunk ahhoz, hogy profin megszervezzük és lebonyolítsuk akár a vállalatod összes dolgozója számára az Excel tanfolyamot. Eddigi legnagyobb megbízásunk a Semilab Kft. 110 dolgozója számára szervezett Excel képzés-sorozat volt.

Elég kicsik és lelkesek vagyunk ahhoz, hogy te és munkatársaid megkapják azt a kitüntetett figyelmet, amire szükségetek van. Excel képzéseink tematikáját csapatodra tudjuk alakítani. A oktatások kezdését és befejezését csapatod időbeosztásához tudjuk igazítani.

Kihelyezett tanfolyam – extrák az Excel oktatáson felül

Fontosnak tartjuk, hogy az Excel tanfolyamon elhangzottakat a mindennapi munkában is sikerüljön hasznosítani. Így bevezettünk néhány olyan extra dolgot, amik tapasztalataink szerint nagyban segítik a megszerzett tudás elmélyítését és gyakorlati alkalmazását. Ezek közül néhány már önmagában is alkalmas munkatársaid Excel képzésére. A kihelyezett Excel tanfolyammal együtt pedig jelentős eredményeket érhettek el segítségükkel.

Kihelyezett tanfolyam pillanatképek

MIT MONDANAK, AKIK NÁLUNK TANULTAK?

Excel kihelyezett tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Az oktatást az ország egész területén vállaljuk, akár székhelyeteken, ha biztosítottak a feltételek (gépek, és projektor), vagy hozzátok közeli oktatóteremben

Magyar és angol nyelvű oktatást vállalunk

Az Excel képzéseink alapvetően 2 naposak (2 x 8 x 45 perc). A VBA oktatásokra három napot szoktunk javasolni. Word, Power Point és Outlook képzéseink megegyezés szerint 1 vagy 2 naposak. Mivel a tanfolyam tematikája teljesen testre szabható, így lehetőség van az általunk javasoltnál kevesebb óraszámban is megrendelni a képzést.

Igen, az oktatás megbontható négy félnapra is, de ennél kisebb intervallumban nem tudjuk biztosítani a megfelelő szintű oktatást

Természetesen megoldható, így könnyebben is rögzülnek az elhangzottak és az oktatás végére már egy kész fájlotok lesz, amit magabiztosan fogtok tudni használni

Ilyen esetben felmérjük a résztvevők tudásszintjét egy teszt segítségével, és segítünk kialakítani ennek megfelelően a csoportokat is.

Az optimális minimum 3 fő, maximum 15 fő, VBA oktatás esetén maximum 10 fő

Nem probléma, oktatóink ismerik a különböző verziókat, így tudnak alkalmazkodni a helyzethez

Mindig egyeztetés kérdése, tudunk kezdeni 8-kor de akár 10 órakor is

Laptopokat nem tudunk vinni, így azt nektek kell a résztvevőknek biztosítani. Az oktatáshoz szükség van projektorra is, hogy mindenki jól láthassa, amit az oktató bemutat. Ha ezek a technikai feltételek nálatok nem megoldottak, szívesen megtartjuk az oktatást egy általatok bérelt oktató teremben is.

Maradt még kérdésed az Excel kihelyezett tanfolyam szolgáltatásunkkal kapcsolatban?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

trening[kukac]excellence.hu

Kihelyezett tanfolyam

AZOK, AKIK A EXCEL KIHELYEZETT TANFOLYAM SZOLGÁLTATÁSUNK SEGÍTSÉGÉVEL TANULNAK, EREDMÉNYESEBBEN VÉGZIK A MUNKÁJUKAT.

KÉRJ KÖZTELEZETTSÉGMENTES AJÁNLATOT!