VÁLLALATI EXCEL TANFOLYAM

NEM CSAK EGY EXCEL TANFOLYAM, HANEM VALÓBAN HASZNÁLHATÓ TUDÁS

Vállalati Excel tanfolyam, ahol olyan ismereteket szerezhetnek munkatársaid, amiket már másnaptól be is tudnak építeni munkájukba. Olyan kipróbált módszereket sajátíthatnak el, amivel jelentősen felgyorsíthatják és megkönnyíthetik munkájukat. Ráadásul az előállított kimutatások, riportok minősége is jelentősen javul a megfelelő Excel eszközök használatával.

Excel tanfolyam az alapoktól a professzionális Excel funkciókig

Legyen most bármilyen szinten munkatársaid Excel tudása, tudunk számotokra megfelelő Excel képzést biztosítani a fejlődéshez. Nálunk megtalálod a teljesen kezdőknek és a profiknak szóló tréninget egyaránt. Válogass kedvedre vagy kérd segítségünket a megfelelő képzés kiválasztásában!

Kezdő Excel tanfolyam

Akár legyen szó arról, hogy valaki sosem használt még Excelt vagy arról, hogy napi szinten használja, de nem biztos alapokon nyugszik a tudása. A kezdő Excel tanfolyam megoldást kínál mindkettőre.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezen a tanfolyamon még azok is hallanak újdonságokat, akik egész magabiztosan mozognak az Excelben. Ez azért van így, mert az emberek többsége az Excel tudását innen-onnan szedte össze az évek során. A tudás nem az alapoktól volt felépítve, így olyan építő elemek hiányozhatnak az alapból, ami a munka során nehézségeket, hibákat okozhat.

A kezdő Excel tanfolyamon az összes lyukat befoltozzuk, ezzel biztos alapot teremtünk a további fejlődéshez.

Középhaladó Excel tanfolyam

Ha munkatársaid már megbízható Excel alapokkal rendelkeznek, ideje a következő szintre lépni. A középhaladó Excel tanfolyam elvégzése után a résztvevők sokkal gyorsabban és pontosabban tudják elvégezni feladataikat. A csapat hatékonysága jelentősen emelkedik.

Ezen a tréningen megtanulhatjátok a legfontosabb és leggyakrabban használt Excel függvényeket. Kollégáid képesek lesznek külső adatforrásból (.csv fájlból – a legtöbb vállalatirányítási rendszerből így jönnek le az adatok) történő adatbeolvasásra és az ismétlődések kiszűrésére.

Elsajátítják a diagramok készítésének legfontosabb lépéseit a leghasznosabb használt funkciókra összpontosítva. Megtanulnak feltételes formázásokat készíteni és képesek lesznek az Excel adatérvényesítés funkciójában rejlő lehetőségek kiaknázására.

A középhaladó Excel tréning anyagát szinte minden Excel felhasználónak ismernie és alkalmaznia kéne. Érdemes legalább idáig minden munkatársadat eljuttatni.

Haladó Excel tanfolyam

A haladó Excel tanfolyamon képezheted az igazi profikat. Itt már olyan Excel függvényekről és funkciókról tanulhatnak kollégáid, ami már túl mutat az átlag felhasználó szintjén.

Az itt megismert eszközök segítségével már profi elemzések, táblázatok készíthetők. Munkatársaid képesek lesznek táblázataik jelszavas védelmére, belekóstolnak a makrók és a kimutatások világába.

Van olyan munkatársad, aki kifejezetten fontos riportokat készít, és már magabiztos Excel tudással rendelkezik? Küldd el erre a haladó Excel tanfolyamra! Vérbeli profi válik belőle.

Speciális Excel tanfolyamok

Azoknak a munkatársaidnak, akik már rendelkeznek a munkájukhoz megfelelő szintű általános Excel ismeretekkel, szükségük lehet olyan speciális Excel funkciókra, melyek elengedhetetlenek ahhoz, hogy a munkakörükben felmerülő vezetői igényeket kiszolgálják.

Partnereink

Az alábbi vállalatok munkatársai már részt vettek valamelyik Excel tanfolyamunkon. Sokan azóta már visszatérő ügyfeleink és rendszeresen képzik kollégáikat. Ha szeretnéd, hogy a te munkatársaid is magabiztosan kezeljék az Excelt, kérd ajánlatunkat!

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam referenciák

Mi jellemzi nálunk az Excel tanfolyamokat?

Képzeld el, hogy egyik munkatársad 20 perc alatt összerakja azt a kimutatást, aminek az elkészítésével eddig 2 napot töltött el havonta. A túlórák száma drasztikusan csökken, miközben az adatok egyre pontosabbak. Ez csak néhány eredmény, amit az elmúlt évben elértünk a tiedhez hasonló vállalkozásoknál. Bízd ránk munkatársaid Excel képzését!

Kérd kötelezettségmentes ajánlatunkat munkatársaid Excel képzésére!

Miért érdemes ajánlatot kérned tőlünk?

Elég nagyok és szervezettek vagyunk ahhoz, hogy profin megszervezzük és lebonyolítsuk akár a vállalatod összes dolgozója számára az Excel tanfolyamot. Eddigi legnagyobb megbízásunk a Semilab Kft. 110 dolgozója számára szervezett Excel képzés-sorozat volt.

Elég kicsik és lelkesek vagyunk ahhoz, hogy te és munkatársaid megkapják azt a kitüntetett figyelmet, amire szükségetek van. Excel képzéseink tematikáját csapatodra tudjuk alakítani. A oktatások kezdését és befejezését csapatod időbeosztásához tudjuk igazítani.

Vállalati Excel tanfolyam extrákkal

Fontosnak tartjuk, hogy az Excel tanfolyamon elhangzottakat a mindennapi munkában is sikerüljön hasznosítani. Így bevezettünk néhány olyan extra dolgot, amik tapasztalataink szerint nagyban segítik a megszerzett tudás elmélyítését és gyakorlati alkalmazását. Ezek közül néhány már önmagában is alkalmas munkatársaid Excel képzésére. A kihelyezett Excel tanfolyammal együtt pedig jelentős eredményeket érhettek el segítségükkel.

Vállalati Excel tanfolyam pillanatképek

MIT MONDANAK, AKIK NÁLUNK TANULTAK?

Vállalati Excel tanfolyam – Gyakran ismételt kérdések

Az oktatást az ország egész területén vállaljuk, akár székhelyeteken, ha biztosítottak a feltételek (gépek, és projektor), vagy hozzátok közeli oktatóteremben

Magyar és angol nyelvű oktatást vállalunk

Az Excel képzéseink alapvetően 2 naposak (2 x 8 x 45 perc). A VBA oktatásokra három napot szoktunk javasolni. Word, Power Point és Outlook képzéseink megegyezés szerint 1 vagy 2 naposak. Mivel a tanfolyam tematikája teljesen testre szabható, így lehetőség van az általunk javasoltnál kevesebb óraszámban is megrendelni a képzést.

Igen, az oktatás megbontható négy félnapra is, de ennél kisebb intervallumban nem tudjuk biztosítani a megfelelő szintű oktatást

Természetesen megoldható, így könnyebben is rögzülnek az elhangzottak és az oktatás végére már egy kész fájlotok lesz, amit magabiztosan fogtok tudni használni

Ilyen esetben felmérjük a résztvevők tudásszintjét egy teszt segítségével, és segítünk kialakítani ennek megfelelően a csoportokat is.

Az optimális minimum 3 fő, maximum 15 fő, VBA oktatás esetén maximum 10 fő

Nem probléma, oktatóink ismerik a különböző verziókat, így tudnak alkalmazkodni a helyzethez

Mindig egyeztetés kérdése, tudunk kezdeni 8-kor de akár 10 órakor is

Laptopokat nem tudunk vinni, így azt nektek kell a résztvevőknek biztosítani. Az oktatáshoz szükség van projektorra is, hogy mindenki jól láthassa, amit az oktató bemutat. Ha ezek a technikai feltételek nálatok nem megoldottak, szívesen megtartjuk az oktatást egy általatok bérelt oktató teremben is.

Maradt még kérdésed a vállalati Excel tanfolyammal kapcsolatban?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

  • trening[kukac]excellence.hu

  • Jelenleg nem tartunk fenn telefonos ügyfélszolgálatot.
    Az e-mailekre munkanapon 24 órán belül válaszolunk.

Szabados Ivett - Excel oktató

AZOK, AKIK EXCEL TANFOLYAMAINKON RÉSZT VESZNEK, EREDMÉNYESEBBEN VÉGZIK A MUNKÁJUKAT.

KÉRJ KÖZTELEZETTSÉGMENTES AJÁNLATOT!