Partnereink

Akik már minket választottak

ŐK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

MILYEN VELÜNK TANULNI?

Ez nem a nagy tréning cégek által kínált tömegoktatás. Mi nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy minden tréningünk családias legyen, ahol a résztvevők bátran kérdezhetnek, és olyan tudást kapnak, ami megkönnyíti a munkájukat. Ez az elsődleges szempont, amiért partnereink minket választanak.

Excel tanfolyam referenciák
Excel tanfolyam referenciák - T-Systems

A T-Systems-nél az első két nap három lelkes kollégának adtunk át azonnal használható Excel tudást. A lányok már aznap használni kezdték a kimutatásokat, a szeletelőkkel látványos táblázatokat tudtak küldeni, amelyre rögtön érkezett is a válasz: „Ezt mind ma tanultátok? Én is szomjazom ilyen tudásra”.

Az ő szavaikkal

Dorka: „Minden olyan kérdésemre, ami eddig felmerült bennem választ kaptam. Sokkal egyszerűbben és gyorsabban meg fogom tudni csinálni a munkában kapott feladataimat. Az előadásmód volt a legjobb! Nem túl szájbarágós és könnyen követhető volt.”

Kitt: „Az oktatás jó hangulatban telt, az elvárásaimnak teljes mértékben megfelelt, sőt, még felül is múlta. Úgy érzem, nagyon sok új és hasznos tudásra tettem szert. Ivett nagyon jó oktató, türelmes és jól magyaráz. Az órák jól voltak felépítve”

Eszti: „Kifejezetten hasznos tudásra tettem szert az oktatás folyamán. Biztosan tudom hasznosítani a munkám során. Köszönöm szépen! :)”

A T-Systems-nél nem állt meg a tanulás az első alkalom után, Tünde, Gergely és Péter is fejlesztette tudását.

Aha élményeik:  – Excel fájlok egyszerű csatolása email-be,  – Dollárjelek

Péter: „Az Index-szel megszenvedtünk, de az egyik leghasznosabb tudás. Pivotot nagyon szerettem volna megtanulni, sikerült!”

Lelkes csapat, sok gyakorlás, hatékony adatkezelés :)

Excel oktatás T-Systems
Excel tanfolyam referenciák - Díjnet.hu
Excel oktatás Díjnet

A Díjnetnél is több csoportban történt a képzés, lelkes csapatuk az alábbi visszajelzést adta:

„Excel tippek, trükkök, Pivot szeletelő voltak az „aha” élményeim. Az oktatás tempója és a kis csoport nagyon passzolt egymáshoz, sok gyakorlati ötletet kaptam.” /László/

„Nagyon tetszett, hogy pár óra alatt tényleg messzire jutottunk, és már tudom, hogy ha majd szükségem lesz valamire, akkor ha nem is kapásból, de tudom, hogy van rá megoldás és jó érzés-élmény megérteni, rájönni. A Pivot és a függvények megértése a legjobb.” /Veronika/

„Az tetszett, hogy átismételhettem olyan feladatokat, amiket régen tudtam, de már elfelejtettem. A Pivot tábla és az FKERES oktatás különösen tetszett, valamint volt pár apró „aha” élményem, amit reményeim szerint hasznosítani tudok majd a munkám során” /Anikó/

„Én soha nem szerettem az Excelt. Alap dolgokat megcsináltam vele. Az oktatás sok új információt adott számomra. Ivett nagyon kedves, türelmes és ami számomra a legfontosabb volt, hogy jól magyaráz! Butuska felhasználóként kérdeztem és gyakorlati, egyszerű példákon keresztül megkaptam a választ! Köszönöm szépen!” /Brigitta/

„Minden szuper volt! :)” /Brigitta/

„Az Excel használata logikára épül alapjaiban. Elegendő ezt megérteni és átlátni. Erre rávezetett az oktatás. Ezen felül gyakorlás.
Aha élményeim: Egyszerű billentyűparancsok, pár funkció, pl: érvényesítés, szeletelő. Kimutatások készítésében nagyon segített. Köszönöm, úgy gondolom, hogy minden fontosabb tudnivalót átvettünk ezen a szinten.”

„Megkaptuk a feladatokat, így később is meg tudom nézni, hogy mit, hogyan csináltunk” /Barna/

„Nem kell félni képleteket használni, ha „nagyjából” megismered, ezen keresztül az idegen képleteken is el lehet boldogulni. Nagyon jó volt megélni, hogy szövegre épülő feladatok alapján az ahhoz párban tartozó számos feladatok sem okoznak gondot. Az alap gondolkodás + billentyűkombinációk eléggé rögzülnek, ezeknek fogom a legnagyobb hasznát venni.”

Excel oktatás CIB Bank

„Sok „aha” élményem volt a rövidebb út feltárása miatt. Ez tetszett a legjobban, gyorsítani fogja a munkámat.” /Anita/

„Az oktatás teljes időtartama alatt „aha” élményem volt. Nagyon hasznos tudnivalókkal bővült a tudásom.” /Ildikó/

„Milyen sok időt tudtam volna megtakarítani magamnak, mert nem tudtam, hogy az Excel képes megcsinálni egy-egy függvénnyel az adott feladatot” / Viktória/

„Nagyon tetszett és nagy segítséget jelentett a közérthető magyarázat, pl. az FKERES függvény metodikája, a fun fact-ek, trükkök. Olyan dolgokat is átnéztünk, ami mindennapi munkánkhoz kell” / Krisztina/

Excel tanfolyam referenciák - CIB Bank
Excel tanfolyam referenciák - Royal Futár

A Royal Futárnál is eltöltöttem két napot, ahol az egyik igen velős mondat hangzott el az oktatás közepén: „Na jó, ezt most hagyjuk abba, mert holnaptól nem lesz munkám!” Márk ugyanis ráébredt, hogy amit eddig órák alatt hozott össze az Excelben, azt mostantól 20 perc alatt elkészítheti és még frissíteni is egyszerűbb lesz.

Lelkes és vidám csapatnak tudtunk átadni igen hasznos tudást! :)

Márk: „Nagyon jó volt, az elvárásaimat abszolút felültejesítette. Nap mint nap használom az Excelt és most rengeteg újdonságot tanultam. Ivett nagyon profi, felkészült és türelmes”

Zoltán: „Teljes mértékben elégedett vagyok minden egyes részével az oktatásnak. Rövid idő alatt rengeteg új ismerettel lettem gazdagabb, melyeket munkám során fogok tudni hasznosítani.”

Csaba: „Az oktatás teljes egészében megfelelt a várakozásaimnak, tökéletes alkalom volt a korábban megismert függvények, trükkök felfrissítésére, elmélyítésére. Köszönöm!”

Excel tanfolyam referenciák - Black&Decker

A Stanley Black & Decker csapatának három szinten, kezdő, középhaladó és haladó szinten is tartottunk képzést. Kíváncsi és nagyon fogékony csapattal volt dolgunk! :)

Zoltán: „Nagyon sok hasznos újdonságot sikerült megismernem. Szórakoztató módon tudtam tanulni”

Attila: „Nagyon hasznos volt és maximálisan megfelelt az elvárásaimnak”

Róbert: „Nagyon sok hasznos információhoz jutottam a táblázatkezelő programban. Köszönöm!”

Excel oktatás Stanley Black Decker

Viktor: „Hasznos volt, még alap eseteknél is volt új információ”

Krisztina: „Nagyon hasznosnak ítéltem. Sok kérdésemre választ kaptam. Teljes mértékben elégedett voltam az oktató előadásmódjával”

Excel oktatás Stanley Black Decker
Excel tanfolyam referenciák - Fressnapf

„Kimutatás és függvények, ezek jobb ismerete nagyban segíti a munkám gyorsítását”

„Számomra a kimutatások és a függvények voltak a leghasznosabbak” /Teréz/

A HostLogic kollégái az alábbiakat mondták a náluk tartott tréningről:

„Hasznos és „aha” élmény volt pl az insert -> Table funkció, a Basic Rule-ok alkalmazása (data validation) de számos függvény okozott újdonságot. Az FKERES kimondottan hasznos volt, letisztult. Illetve, ami még nagyon jó, az a navigálás a táblában, munkalapok között stb. A nyomtatási kép / oldalbeállítás is nagyon hasznos volt.”

„Amit eddig több függvénnyel oldottam meg, azokat meg lehet oldani eggyel is.”

„Volt néhány összetett függvény, ami számomra nagyon hasznos volt/lesz. A pivot témakör nagyon jó volt.”

„A pivot eddig sötét folt volt számomra, de a hallottak szerint most már nagyon egyszerűen elkészítem.”

Excel oktatás HostLogic
Excel tanfolyam referenciák - Semilab

A Semilab több csoportot is indított az Excel képzéseken, 2018 őszén többször jártunk náluk

„A kevés rendelkezésre álló idő ellenére rengeteg új és hasznos ismeretet kaptam! Köszönöm! A PowerQuery-t használni fogom a munkám során. Jó, hogy sok plusz anyag áll rendelkezésre a továbbiakban is”

„A Power Query és a Pivot haladó fogja legjobban segíteni munkámat, az aha-élményt a flash fill és a sparklines adta” /Gyula/

„Jó, gyakorlatias oktatás volt” / László/

„Nagyon jó volt az oktató :), Legjobban tetszett: A tananyag rugalmas, az oktató igazodott a kérésekhez, türelmes, segítőkész volt.  Nagyon jó áttekintést adott a függvények (hasznos) használatáról, a makró bevezető is szuper volt”

„Leghasznosabb volt számomra a függvények egymásba ágyazásánál a képletek kiértékelése, hibakeresés” /András/

„Legjobban a Pivot tábla kezelés tetszett, ezt használom jelenleg is a munkámban a legtöbbet, de a többi témakör is nagyon érdekes volt.” /Szabolcs/

„Egyes eddig ismertnek hitt funkciók részletes megismerése volt a leghasznosabb” /Krisztián/

„Pivot táblák esetében az „apróságok” megismerése, makrórögzítés. Jó hangulatú órák és az oktató szakmai tudása nagyon tetszett, érthető magyarázatok” /Renáta/

„Nagyon hasznos volt a tanfolyam. Sok új, apróbb ismeretre tettem szert. Makrórögzítés sokat fog segíteni a jövőben a munkám során”

„Pozitív élményem, hogy a makrós feladatokat az elsők között csináltam meg, és jól! /Kata/

„Legjobban a kimutatások hatékonysága tetszett”

„Több új dolgot, felhasználási lehetőséget ismertem meg az Excelből.” /Sándor/

„Kijelölés és mozgás nagy méretű táblában, gyorskitöltések hasznos volt” /Szabolcs/

„Legjobban a felmerült kérdésekre adott válaszok gyorsasága és a további problémák felfedésére irányuló törekvések tetszett. A Pivot tábla számomra teljesen ismeretlen volt, most már legalább bepillantást nyerhettem ebbe a témába is. A gyorsbillentyűk használata során számos „aha” élménnyel gyarapodtam”

„Tetszett a jól felépített oktatás és az oktató hozzáállása a feladathoz. Kezdő felhasználó lévén sok „aha” élményem volt, olyan megoldásokkal ismerkedtem meg, amire nem is gondoltam, hogy ennyire egyszerű /Zoltán/

„Lendületes előadásmód, felkészült oktató, segítőkészség jeles! Kérdéseinkre egyértelműen válaszolt, nem marad le senki, lehetett követni a tanfolyamon minden feladatot. Hasznos információkra tettem szert, melyek könnyíthetik a napi munkám.” /Zita/

„Érthető, lényegre törő előadás volt, minden felmerült kérdésre megfelelő választ kaptam, ami nagyon megkönnyíti a munkámat. Úgy érzem, sokban meg fogja segíteni az Excel képzés a munkámat.” /Mariann/

„Minden érintett témakör volt és szükségem volt  már a használatukra, de mindegyikben volt néhány apró trükk, ami a jövőben könnyíti a munkámat. Hasznos volt ezeket a témákat összeszedett oktatás keretében átismételni a gyakorlófeladatokkal.” 

„Ismertem a vlookup függvényt, de nem minden esetben tudtam jól használni mindeddig.” /Zoltán/

„Nagyon jó volt a hangulat az órán, az oktató az általunk használt feladatokra koncentrált, ezzel hatékonyabbá téve a mindennapi munkánkat. Aha élményem: trim függvény, fájlok, cellák, munkalapok levédésének egyszerűsége” /Nóra/

„A pivot táblákat eddig soha nem használtam, most jöttem rá, hogy nem is bonyolult. Ezen kívül az apróbb trükkök volt nekem a leghasznosabb”

„Legördülő listákat mindig is szerettem volna csinálni, de soha nem néztem utána és nem gondoltam, hogy ennyi az egész :)” /István/

„Egyszerű, logikus tanítási mód az elejétől felépítve. Munkámat leginkább a keresési függvények fogják segíteni”

„Nagyon tetszett, hogy előre elkészített feladatsorokat oldottunk meg, melyek mind hasznosak voltak és sokat a munkám során is fel fogom tudni használni.”

„Függvények, pivot tábla, diagramok, mind a három esetében volt ilyen „aha” élményem. Talán a diagramok esetében a legjobban. Köszönöm az élményt!” /Georgina/

„Az oktatás nagyon hasznos volt, tetszett, hogy a munkánk során felmerült kérdésekben is kaptunk segítséget. Ivett nagyon jól magyarázta el a képleteket. A figyelmünket folyamatosan fenntartotta, jó hangulatú, profi szintű képzésben volt részünk”

„Jó volt átismételni ismert, de nem használt dolgokat. Sok új függvény került elő, ezeket mindenképp tudom használni. Az „aha” élmény az volt, hogy sok minden sokkal egyszerűbben megoldható, mint gondoltam”

„Tisztázódott sok felmerült kérdésem, egyszerűsödtek az eddig elképzelt vagy megvalósult megoldásaim. Megkaptam azt az alapot, amire már lehet építeni. Cellaformázások, függvények, elkérdezések, szűrések mind fekete volt eddig /Gyula/

A Mono-Ipolyfabrik Kft. festői környezetben elterülő telephelyén nyolc munkatárs képezte tovább magát az Excel használatában.

Krisztina: „Nagyon pozitív élményekkel és természetesen sok új és praktikus feladatokkal találkoztam. Minden feladatban találtam számomra plusz információt.”

Az egyik résztvevő: „Azért tetszett az oktatás, mert az oktató kedves és felkészült volt, valamint a hangulat is jó volt. A képletek alkalmazásának nagy hasznát veszem a további munkám során.”

Katalin: „Az előadásmód, a gyakorlat, igazából minden tetszett. Minden részét hasznosítani tudom a munkámban. Sok mindenben volt „aha” élmény”, főleg olyankor, amikor kiderült, hogy az a munka, ami nekem fél óráig tart, pár kattintással pillanatok alatt megoldható.”

Krisztina: „Segítőkész, türelmes oktató. Nem szorong az ember az oktatáson, hogy milyen „ügyetlen”.

Péter: „Jó példákkal állt elő a feladatokban, így könnyebb volt a megértés.”

Gáborné: „Kifogástalon volt az oktatási anyag és az oktató előadásmódja. A függvények elsajátítása sok segítséget fog nyújtani a munkámban.”

Excel tanfolyam referenciák - Unipetrol

„Kedves, türelmes oktatás. Kérdésekre részletes válaszadás. „Aha” élmény jónéhány alkalommal a tanfolyam alatt :)” / Viktória/

„Mennyire keveset tudtam az Excelből” /Zsolt/

„Szuper az Excel gyakorlati útmutató könyv!”

„Legjobban a táblázat és a pivot készítése tetszett. „Aha” élményem az apró trükkök” /Gábor/

„Sok apró trükköt tanultam, amiről nem is tudtam, hogy létezik” /Szilvia/

„Az oktatás során szinte minden „aha” élmény volt. Nagyon tetszett az előadó felkészültsége, előadásmódja, érthetősége, türelme. Az anyagok nagyon jól szemléltetik a feladatokat, megoldásokat” /Zsuzsanna/

„Az apró trükkök, amik gyorsítják a napi munkát. A kapott ismeretek a későbbiekben lesznek nagyon hasznosak, még a megszerzett ismereteknek ülepednie kell.” /Petra/

Excel oktatás Vaderstad

„A kapott kérdésre jó volt a válasz és tényleg segítséget kaptam” /József/

„Sok új dolgot hallottam, nagy segítség lesz. Gyorsabb, könnyebb lesz a munkafolyamat.” /Krisztián/

„Könnyen érthető előadásmód, segített a gyors segítségnyújtás, ha lemaradtam. Segíteni fog a Pivot tábla alapok, hasznos az Excel trükkök, sorozatok.” / Andrea/

„Vidám légkörben zajlott. Folyamatos segítség és figyelem volt az oktató részéről. HA függvényt biztosan használni fogom, az eddigi Fkeres és kimutatás mellett, amikről bővebb információt kaptam, hogy még mire lehet használni.” /Adrienn/

„Amely témákat átvettük, azok részletesen kerültek bemutatásra. Sok apróságot érintettünk, ami segíteni fogja a munkámat, amennyiben kimutatást kell készítenem” /Györgyi/

Excel oktatás Bau-Styl
Excel oktatás BVA
Excel tanfolyam referenciák - BVA

Kétszer is jártunk a csapatnál, Excel, majd Word és PowerPoint oktatáson is:

„Nagyon hasznos volt, mindig jók ezek az oktatások” /Barbara/

„Nagyon hasznos volt a ppt és a Word oktatás is :)” /Orsolya/

„Számomra nagyon hasznos volt az oktatás. Fogom tudni használni a munkámban a ma elsajátítottakat :)” /Orsolya/

„Izgalmas és nagyon hasznos volt, maximálisan elégedett vagyok” /Anima/

„Sokkal élvezetesebb volt, mint amire számítottam. ” /Eszter/

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve, a kérdésekre abszolút választ kaptunk. Sok hasznos dolog elhangzott” /Katalin/

Kihelyezett Excel tanfolyam

„Érthető, logikus oktatás volt. Tetszett, hogy lépésről lépésre volt minden + többször átismételve. Hozzánk volt igazodva, hogy a lehető leghatékonyabb legyen” /Flóra/

„Megértettem a függvények felépítését, végre valaki jól elmagyarázta. Amikor segítséget kértem, email-ben, mert elakadtam a munkámban, azonnal kaptam választ/megoldást. Jól felépített, logikus volt a képzés” / Tímea/

Rövid, de tömény oktatáson vagyunk túl a Budapesti Német Iskolában.

Eszter: „A kérdéseinknek, igényeinknek megfelelő témaköröket dolgoztunk fel, az oktatónk minden egyéb kérdésre is tudott felelni. A napunk szuper hangulatban telt, nagyon köszönjük!”

Excel oktatás Deutsche Schule
Excel oktatás Baumetall
Excel oktatás Baumetall

„Rugalmas, pozitív előadásmód, gyakorlatias szemlélet” /Áron/

„Sok „aha” pillanat volt, rengeteg új és hasznos függvénnyel és művelettel okosodtunk.” /Attila/

„Jól felkészült oktatóval dolgozhattunk együtt, minőségi feladatsorokon keresztül. A részletesen kidolgozott oktatóanyag igazi kincs” /Zsolt/

„Sok minden tisztázódott a fejemben az Excellel kapcsolatban. Az „aha” élmény a függvények helyes használatakor volt.” /Ágnes/

„Gyors, egyértelmű átadása az anyagnak. Minden elsőre könnyen érthető” / Eszter/

„Nagyon tetszett, hogy az oktató (Ivett) bármiben segített és tudott is. Nagyon sok hasznos funkciót kaptunk. Érthető és követhető volt a képzés”

A Kont-Centrum Kft. munkatársai az Excel és a Word témaköreiben merültek el egy-egy nap alkalmával. Az oktatás jó hangulatban, interaktívan telt, köszönöm nyitottságukat!

Viki: „Nagyon hasznos információkat kaptam az órán, Ivett nagyon kedves volt és segítőkész. Sokban fogja segíteni a munkám ez az oktatás, sok új dolgot megtanultam. Köszönöm, Ivett :)”

György: „Kifejezetten interaktív volt, hasznos, jó hangulatban telt az oktatás.”

Réka: „Nagyon érthető volt, rengeteget segített. Ivett nagyon kedves volt és minden egyéni kérdésünkre készséggel válaszolt és több megoldatlan problémánkon is segített Köszönjük! :)”

János: „Ivett szakmailag felkészült és kedves volt. Érthetően magyarázott mindent, a gyakorlati feladatoknak köszönhetően a tananyag könnyebben elsajátítható”

Excel oktatás Kont-Centrum
Excel tanfolyam referenciák - Konsilo

Két nagyon érdeklődő lánynak tartottunk kétnapos képzést, amelynek során hasznos tudással gazdagodtak.

Zsani: „Nagyon sok mindent tanultam a két nap alatt. Nagyon rugalmas az oktató, mindig megálltunk, addig magyarázott, amig mindenki megértette a logikát. Bármilyen kérdésem felmerült, perceken belül kaptam már választ. Szuper az időbeosztása és a feladatok sorrendjének a felépítése.”

Szilvi: „Maximálisan elégedett vagyok a tanfolyam-választással. Ivett szakmailag és emberileg is kiváló oktató. Hiszem, hogy az itt tanultakkal egy magabiztos Excel tudásra tettem szert. Köszönöm szépen ezt a két napot, bízom benne, hogy még találkozunk!”

Excel tanfolyam referenciák - FMF
Excel oktatás FMF

Az FMF-nél is lelkes csapattal találkoztunk, ennek mindig örülünk! :)

Sándor: „Számomra hasznos volt, sok újonnan megtanult függvényt, Excel funkciót fogok alkalmazni a későbbiekben”

Judit: „Nagyon hasznos volt, sok új tudást szereztem. Kérdéseimre megkaptam a megfelelő választ. Örülök a lehetőségnek és a jövőben használni fogom az itt szerzett ismereteket.”

Éva: „Sok új dolgot tanultam, ami egyszerűsíti majd a munkámat. A feladataimat sokkal gyorsabban tudom majd elvégezni.”

A J und J-nél három hölgynek tudtunk biztosabb tudást adni:

„Az elvárásaimnak tökéletesen megfelelt, sok hasznos dolgot tanultam, így a munkámat gyorsabbá teszi.”

Excel oktatás J und J
Excel tanfolyam referenciák - EZPark

EZ Parkoló Kft. munkatársai az oktatás óta hatékonyabban kezelik az Excelt a napi munka során.

Gabi: „Nagyon hasznos volt, tanultam új dolgokat és alig várom a következő alkalmat. Amit eddig több körben oldottam meg, az most kiderült, hogy egy kattintással is megoldható.”

Endre: „Remekül éreztem magamat és nagyon jó volt a kávé is. Ami nagyon tetszett, az előadásnak a módja, hogy laza volt, érthető volt és konkrétan mutattad a példákat és lehetett követni. Sokkal egyszerűbb, mint amikor én kezdtem tanulni anno a súgó menüből vagy megkérdeztem a fiamat. Mint kiderült, sokkal könnyebb tanulni, mintha az ember magától igyekezne rájönni. Rá lehet jönni, de így sokkal egyszerűbb és világosabb, ha valaki mutat konkrét példákat.”

Zsolt: „Sokat tanultam, nagyon tetszett, nagyon fogja segíteni a munkámat.”

Zoltán: „Nagyon jól éreztem magam, igaz, hogy napi szinten használom az Excelt, de számomra eddig ismeretlen funkciókat is tudtál mutatni, mert valamit lehet, hogy másképpen használtam eddig. Ivett mindenki számára érthető és könnyen feldolgozható módon magyarázta el a műveleteket.”

Az ENVIEN két kollégája képezte tovább magát Excel és Word témakörben.

Mónika: „Az oktatás színvonalával teljes mértékben meg voltam elégedve, a felmerülő kérdésekre mindig kielégítő választ kaptam.”

Éva: „Nagyon izgalmasnak, érdekesnek találtam. Annál is inkább, hogy 56 éves lévén semmiféle ilyen jellegű ismerettel nem rendelkeztem. Hirtelen sok volt az anyag, de sok hasznát fogom venni”

Excel tanfolyam referenciák - Envien