Excel tanfolyam cégeknek

Ez a vállalati Excel tanfolyam remek választás, ha szeretnéd, hogy munkatársaid olyan ismereteket szerezzenek, amiket már másnaptól be is tudnak építeni munkájukba. Vállalati tapasztalattal rendelkező oktatónk olyan kipróbált módszereket mutat be, amivel jelentősen felgyorsíthatjátok és megkönnyíthetitek munkátokat az Excel területén.

Excel tanfolyam vállalkozásoknak

Hogyan néz ki a vállalati Excel tanfolyam?

Oktatónk kimegy hozzátok az irodátokba, telephelyetekre és nálatok tartja meg a képzést. Mindenki a saját gépén az oktatóval párhuzamosan csinálja a feladatokat. Úgy mennek haza kollégáid, hogy a gyakorlatban is alkalmazni tudják majd a képzésen tanultakat.

Nem az az elsődleges célunk, hogy a tematika szerinti összes tananyagot leadjuk, amit vagy értenek a résztvevők, vagy nem, hanem István (az oktató) nagyon figyel mindenkire, és személyesen is segít, illetve válaszol a kérdésekre.

Hol tartunk vállalati Excel képzéseket?

A képzést a Ti telephelyeteken, irodátokban Magyarország területén bárhol megtartjuk.

Oktatónk Budapestről érkezik, így Budapesten belül kiszállási díjat nem számítunk fel. Vidéki oktatások esetén pedig kedvező kilométer alapú kiszállási díjat alkalmazunk. Ha pedig helytől és időtől függetlenül szeretnéd munkatársaid Excel tudását gyarapítani, válaszd online Excel tanfolyam szolgáltatásunkat!

Milyen témában tartunk oktatást?

Ezt szeretik általában a képzéseinkben

MEGRENDELŐINK ÉS A RÉSZTVEVŐK

Tatai István Excel oktató

Ki lesz az Excel tanfolyam oktatója?

A képzést Magyarország egyik legtapasztaltabb Excel szakértője, trénere, Tatai István fogja tartani. István a főiskola óta foglalkozik az Excelben rejlő lehetőségek kiaknázásával.

Középvezetőként rengeteg munkahelyi feladatot oldott meg az Excel segítségével, hogy időt spóroljon magának. Az Excel oktatást is kollégái képzésével kezdte. Mire elhagyta a versenyszférát igazi Excel guruvá vált.

Mára már több száz embernek segített vállalati Excel tréningek és tanácsadás keretében megismerni az Excelt, és megkönnyíteni a mindennapi munkájukat. A tréningjei résztvevői kivétel nélkül arról számoltak be, hogy érthetően és nagyon gyakorlatiasan adja át tudását. Minden szakmai kérdésre szívesen válaszol.

Excel tanfolyam résztvevők véleményei

Az alábbi cégek munkatársai tanultak nálunk

Kihelyezett vállalati Excel tanfolyam referenciák

Kérd vállalati Excel tanfolyam ajánlatunkat

MUNKANAPOKON 24 ÓRÁN BELÜL KÜLDJÜK