EXCEL AUTOMATIZÁLÁS, EXCEL PROGRAMOZÁS

Excel automatizálás, Excel programozás. Tanuld meg, hogyan tudod automatizálni Excel táblázataidat, vagy bízd profi programozónkra a megvalósítást!

Vannak ismétlődő, időrabló feladataid?

Biztos neked is vannak olyan ismétlődő feladataid, amit minden nap vagy minden hónapban el kell végezned. Tipikusan ilyen feladatok a rendszeres kimutatások, riportok készítése és a havi zárás. A legtöbb vállalkozás ugyan használ valamilyen vállalatirányítási rendszert, viszont az onnan kinyert adatokat Excelben dolgozzák fel.

Általában ezek a feladatok rendkívül sok energiát és időt emésztenek fel. Ha még rendelkezel is megfelelő Excel tudással vagy van olyan munkatársad, aki ismeri a leghasznosabb Excel funkciókat, akkor is hosszú órák mennek el. Ráadásul mivel ezek a feladatok rendszeresen ismétlődnek, így monotonná válnak, és hosszú távon a kiégés melegágyai lehetnek.

Egyik partnerünknél például minden hónapban kiszámolják, hogy egy dolgozó hány órát dolgozott, milyen pótlékokra, szabadnapra, stb jogosult. Ennek a nem éppen egyszerű kimutatásnak az összeállításán körülbelül 2 napot dolgozott az egyik munkatárs. Rengeteg adatot manuálisan vittek be, számoltak ki így rengeteg hiba keletkezett.

Ezeket a hibákat két másik kolléga további két napig javítgatta sorról sorra. Természetesen ez a kézi javítgatás további hibalehetőséget eredményezett.

Miután az automatizáltuk Excel tábláikat, a 2 napos munkát néhány gombnyomással el tudták végezni. Az adatok pontosak, automatikus ellenőrzések kerültek beépítésre. A munkatársaknak rengeteg idejük szabadult fel, amiben valódi szakmájukkal foglalkozhattak, nem az Excelben keresték a hibákat.

Az Excel automatizálás hiánya

A fenti történet maximum csak egy jó sztori lenne, ha ez egy szélsőséges eset lenne a magyar cégeknél, de sajnos nem ez a helyzet. A magyar vállalkozások többsége így működik. Rengeteg munkaórát ölnek olyan feladatokba, amik minimális ráfordítással automatizálható lenne.

Nem kell neked és a csapatodnak ehhez a többséghez tartoznod. Általában nem is ott van a gond, hogy nem akar valaki változtatni. A probléma az, hogy az emberek többsége nincs is tisztában a lehetőségekkel, amikkel hatékonyabbá és eredményesebbé tehetné saját és csapata munkáját az Excel kínálta automatizálásnak köszönhetően.

Excel konzultáció

Általában nincs is arra szükség, hogy felvegyél egy programozót a csapatba. Benned csak a szándékra van szükség, hogy változtatni akarj. Sokszor ez egyszerűbb, mint gondolnád.

Azért, hogy automatizáld időrabló Excel feladataidat, legtöbbször elég egyszer felkérni egy programozót, aki mindent beállít úgy, hogy neked csak néhány gombot kelljen megnyomnod. Ez a legkisebb befektetés, amivel jelentős eredményeket el tudsz érni a munkádban.

SEGÍTÜNK, HOGY A TE ÉS CSAPATOD HATÉKONY LEGYEN!

Mivel lesz könnyebb az életed, ha ránk bízod az Excel automatizálást?

Hogy néz ki egy Excel automatizálás, programozás együttműködés?

Email-ben, Skype-on képernyő megosztással elmondod, milyen ismétlődő feladataid vannak, amit szeretnél automatizálni. Programozó partnerünk tájékoztat a lehetséges megoldásokról, és pontos árajánlatot készít a közösön egyeztetett Excel feladatok automatizálására. Amennyiben az ajánlatot elfogadod szerződést készítünk, ami tartalmazza a programozási feladat részletes leírását, a vállalt határidőt, valamint az automatizálás díját.

Mit kapsz az Excel automatizálás során?

Javaslatokat teszünk, hogy hogyan tudnád automatizálni a folyamatokat. Amennyiben megbízod programozó partnerünket a megvalósítással, úgy egy kulcsrakész automatizált Excel táblázatot vagy táblázat rendszert adunk át, aminek „beüzemelésében” is segítünk. Adunk egy részletes leírást az új automatizált Excel táblázataid használatáról. Később pedig szakmai támogatást biztosítunk, hogy mindig zökkenőmentesen tudd használni a rendszert.

Mit nem kapsz az Excel automatizálás során

Programozónk az általad biztosított adatokból dolgozik. Ezeknek helyességét neked kell garantálni. Mi csak az általad végrehajtott manuális lépéseket automatizáljuk. Az általad kitalált folyamatok hatékonyságára nem térünk ki. Természetesen ha valamit észre veszünk, amin tudnánk javítani, azt mindenképpen jelezzük neked.

Mennyibe kerül az Excel automatizálás?

Az Excel automatizálás ára változó. Mindig az adott feladat komplexitása és a programozásra fordított idő hosszától függ. Mielőtt megbíznál minket a feladattal, mindig árajánlatot készítünk. A megbízáskor tudni fogod a pontos és végleges árat. Nincsenek rejtett költségek, utólagosan kiszámlázott „ja még ezt is le kellett programozni” tételek. És ami jó hír számodra, hogy az Excel automatizálásra kifizetett összeg nagyon gyorsan megtérül.

SZERETNÉD AUTOMATIZÁLNI A MUNKÁDAT?

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Kérdésed van az Excel automatizálással kapcsolatban?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

  • trening@excellence.hu

  • +36 (30) 400-5470

Szabados Ivett - Excel oktató

VEDD ÁT AZ URALMAT AZ ADATAID FÖLÖTT!

Küldetésünk, hogy a vállalkozások rendszereit és munkatársait hatékonyabbá tegyük

Excel automatizálás, programozás – Kérj ajánlatot!

Jelenleg Excel automatizálás, Excel programozás szolgáltatásunk nem elérhető.