EXCEL KONZULTÁCIÓ

Excel konzultáció személyesen vagy online. Excel szakértőnk segít abban, hogy mivel tehetnéd hatékonyabbá a munkád. Excel tanácsadásunkat igénybe tudod venni egyedül is, de kérheted egész csapatod számára.

Ha csak egy órát szeretnél, akkor a lenti űrlap segítségével néhány kattintással meg is rendelheted az Excel konzultációt.

Egész munkahelyi csapatodnak kérnéd? Kérd egyedi, csapatodra szabott ajánlatunkat! Küldj egy e-mailt az trening[kukac]excellence.hu címre!

Kérlek, röviden írd le, hogy milyen területen dolgoztok és miben kéred a segítségünket!

Magadra ismersz?

Biztos veled is történt már olyan, hogy nem tudtad azokat az információkat kinyerni az adataidból, amire szükséged volt a fontos döntések meghozatalához, vagy csak egyszerűen az információk kinyerése túl nagy energia- és időbefektetést jelentett neked vagy munkatársaidnak. Nem tudom, hogy vigasztal-e, de ez egy gyakori jelenség a magyar vállalatoknál.

Egyik partnerünknél egy havi kimutatás elkészítése 2 napot vett igénybe, amiből az egyik nap azzal telt, hogy 2 ember manuálisan javította ki sorról-sora a hibákat. A konzultáció után a 2 nap 20 percre csökkent.

Mondhatnám, hogy ez egy szélsőséges eset, de sajnos nem. A magyar vállalkozások többsége így működik. Nem kell neked is a többséghez tartoznod. Általában nem is ott van a gond, hogy nem akar valaki változtatni. A probléma az, hogy az emberek többsége nincs is tisztában a lehetőségekkel, amikkel hatékonyabbá és eredményesebbé tehetné saját és csapata munkáját.

Excel konzultáció

Általában nincs is arra szükség, hogy Excel guru légy. Benned csak a szándékra van szükség, hogy változtatni akarj. Sokszor ez egyszerűbb, mint gondolnád.

Azért, hogy tisztán láss, legtöbbször elég egy 60 perces konzultáció. Ez a legkisebb befektetés, amivel már jelentős eredményeket el tudsz érni.

SEGÍTÜNK, HOGY A TE ÉS CSAPATOD HATÉKONY LEGYEN!

Mivel leszel gazdagabb az Excel konzultáció után?

Hogy néz ki az Excel konzultáció?

Személyesen vagy telefonon számítógép képernyőjének megosztásával közösen megnézzük fájljaidat.
Elmondod milyen információkat szeretnél kinyerni a rendelkezésre álló adataidból. Megmutatod jelenleg, hogyan csináljátok.

Mit kapsz az Excel konzultáción?

Javaslatokat teszünk, hogy hogyan tudnátok átalakítani, automatizálni a folyamatokat úgy, hogy a fontos információk rendelkezésre álljanak, mindeközben munkatársaid leterheltsége csökken.

Mit nem kapsz az Excel konzultáción?

Nem csináljuk meg a javasolt változtatásokat. Ha van hozzáértő munkatársad az általunk adott javaslatok alapján megcsináltathatod cégen belül.

Természetesen mi is szívesen segítünk. Igénybe tudod venni Excel automatizálás szolgáltatásunkat is. Így egy kulcsrakész megoldást kapsz.

Mennyibe kerül az Excel konzultáció?

Az online Excel konzultáció díja:
19 900 Ft + áfa / 60 perc

A személyes Excel konzultáció díja Budapesten:
29 900 Ft + áfa / 60 perc (minimum 4 óra esetén)

A személyes Excel konzultáció díja vidéken:
egyedi ajánlat alapján (minimum 8 óra esetén)

SZERETNÉD EREDMÉNYESEN VÉGEZNI A MUNKÁDAT?

Jelentkezz Excel konzultációra!

Jelentkezem

KÉRDÉSED VAN AZ EXCEL KONZULTÁCIÓVAL KAPCSOLATBAN?

Vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek egyikén!

  • trening@excellence.hu

  • +36 (30) 400-5470

Szabados Ivett - Excel oktató

VEDD ÁT AZ URALMAT AZ ADATAID FÖLÖTT!

Küldetésünk, hogy a vállalkozások rendszereit és munkatársait hatékonyabbá tegyük

EXCEL KONZULTÁCIÓ – JELENTKEZZ MOST!